Livrare gratuită pentru comenzi > 150 leiLivrare & plată

Informații livrare

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate, livrarea produselor se efectuează prin firme de curierat rapid.

Tarife de livrare
Costurile de livrare prin curier sunt de 19 RON, tarif fix.

Timp de livrare
Termenul estimativ de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, din momentul prelucrării comenzii. Comenzile primite în weekend sau în zile de sărbători legale, se vor procesa în prima zi lucrătoare.

Metode de livrare
Comenzile plasate pe pagina noastră sunt livrate prin firma de curierat Curiera Transport Solution sau Colete Online, care îi au ca parteneri pe Cargus, DPD, Fan Courier, Sameday.

Pot să aflu mai multe informații legate de un produs?
Fiecare produs pe decoratiunihandmade.ro a fost verificat, descris și fotografiat cu atenție. Pe pagina produsului puteți vedea categoria, subcategoria.
Ca alternativă puteți alege ridicare personală în București, apelând numărul de contact 0724394912.

Urmărirea comenzii
După înregistrarea comenzii se poate urmări statusul acesteia pe site-ul firmei de curierat (după caz), introducând numărul AWB aferent comenzii.

Informații plată

Comenzile plasate in magazinul online pot fi achitate astfel:

Plățile online sunt realizate prin platforma Netopia Mobilpay. Cardurile cu care se poate plăti online sunt cele emise de VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro – dacă au cod CVV/CVC).

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia Mobilpay. Decoratiunihandmade.ro nu primește, utilizează sau stochează datele referitoare la cardurile folosite pentru plata online.

În situația în care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont în alta monedă decât RON, tranzacția se efectuează în RON la cursul de schimb al băncii emitente a cardului respectiv.

După finalizarea plasării comenzii vei fi redirecționat către pagina Netopia Mobilpay unde vor trebui intoduse datele cardului.