Livrare gratuită pentru comenzi > 150 leiPolitică de confidențialitate

INFORMARE PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA SITE-ULUI WEB ÎN CONFORMITATE CU ARTICOLUL 13 DIN REGULAMENTUL UE 2016/679 PRIVITOR LA PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (RGDP)

1. Cine este operatorul prelucrării?

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. www.decoratiunihandmade.ro.ro oferă o gamă largă de lumamari confecționate manual, care sunt prezentate online, prin intermediul magazinului web de pe acest site. In functie de interactiunea ta cu Site-ul precum si atunci cand intri in contact cu noi prin intremendiul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook sau Istagram, prelucram o serie de date cu caracter personal care te privesc. Prin intermediul acestei politici de confidentialitate iti prezentam ce date prelucram, modul in care le prelucram si in ce scopuri, precum si ce drepturi ai cu privire la datele tale cu caracter personal.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este Minha Loja SRL cu sediul în Bucureşti, Sector 3, Strada Nerva Traian, Nr. 27-33, Birou nr. 6, Scara B, Etaj 1, E-mail: contact@decoratiunihandmade.ro.ro.

2. Ce date prelucrăm?

Date furnizate de tine, in mod direct

Marea majoritate a datelor cu caracter personal sunt furnizate de tine in mod direct, , atunci când, de exemplu iti creezi un cont pe Site, adaugi un comentariu la un produs expus pe Site-ul nostru, plasezi o comanda, ne contactezi prin intermediul telefonului, când soliciti asistență pentru clienți, cand te abonezi la newsletter.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm, in functie de interactiunile pe care le ai cu Site-ul nostru, sunt urmatoarele:

 1. Pentru a crea un cont pe Site-ul nostru

În cazul in care folosesti Facebook Login, ne transmiti datele cu caracter personal pe care le folosesti pentru accesarea contului tau de Facebook si de aceea te rugam sa accesezi urmatorul link https://www.facebook.com/about/privacy pentru a te informa despre modul in care Facebook iti foloseste datele cu caracter personal.

 1. Datele furnizate in momentul plasarii unei comenzi ,:
 1. Datele pe care ni le transmiti in momentul in care adaugi un review / raspunzi la un comentariu adaugat de un alt vizitator pe Site la produsele noastre de pe Site:-numele si prenumele,adresa de e-mail, continutul review-ului.
 2. Conținut pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook,  Istagram. În situații precum atunci când dați “like” paginii pilulka.ro sau postarilor noastre, cand ne transmiti mesaje sau cand postezi comentarii, date precum numele tau de utilizator, imaginea/poza asociata profilului tau sau continutul mesajului vor face obiectul prelucrarii. Totodată, este posibil ca retelele de socializare in cauza sa ne permita accesul în mod automat la anumite informatii pe care acestea le colectează cu privire la tine (ex: continut pe care l-ai vizualizat sau la care ai dat ”like” sau informatii despre clipurile publicitare pe care le-ai vizualizat, etc.)
 3. Datele pe care le colectam prin intermediul telefonului sau atunci când ne contactezi: numar de telefon, adresa de e-mail, continutul mesajului transmis;
 4. Datele pe care le transmiti când soliciti asistență pentru clienți: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, intrebari si informatii pe care le transmiti serviciului de asistenta clienti.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu Site-ul nostru

Adresa IP – Atunci cand vizitați Site-ul nostru, adresa IP este inregistrata. ÎNSĂ noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica.- Tipul dispozitivului cu care accesezi Site-ul, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu Site-ul.- Credentialele. Colectăm informatii referitoare la parolele și informații de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului tau de pe Site-ul nostru.Datele cu caracter personal metionate mai sus sunt prelucrare  prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse conform Regulamentului general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Plasarea unei comenzi trebuie sa fie conditionata de acceptarea politicii de confidentialitate. Plasarea comenzii ar trebui sa fie blocata daca nu s-a bifat casuta cu am citit si accept termenii din Politica de confidentialitate – la acest moment exista numai trimiterea la termeni si conditii.

3. Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Datele cu caracter personal pe care ni le trimiti cu ocazia crearii contului, respectiv  cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi precum si datele pe care le colectam prin intermediul call-center-ului sau atunci cand ne contactezi sau cand soliciti asistenta pentru clienti vor fi prelucrate conform art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul general privind protectia datelor, prelucrarea fiind necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.

De asemenea, in anumite situatii, prelucrarea datelor mentionate mai sus se va face pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin, conform legislatiei fiscale si contabile sau a altor prevederi legale aplicabile.

Temeiul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal aferente continutului pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe retelele de socializare, precum Facebook sau Istagram este consimtamantul tau exprimat la momentul la care dai “like” paginii noastre sau postarilor noastre sau postezi comentarii. Poti oricand sa iti retragi consimtamantul cu privire la aceste prelucrari prin stergerea comentariilor postate / „dislike” la pagina sau la postarile noastre.

În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu / review la un articol de pe Site, temeiul prelucrării este consimtamatul tau exprimat prin postarea respectivului comentariu / review.  Te informam cu aceasta ocazie ca toate comentariile / review -urile vor fi revizuite de noi – nu vor fi acceptate pe Site comentarii care conțin un limbaj licentios, care contravine bunei cuviinte si moralei.
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul tau exprimat la momentul accesarii Site-ului. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

În cazul în care te abonezi la newsletter te vom tine la curent cu ofertele pe care le avem la produse și servicii din gama noastră de produse, prin transmiterea de newslettere periodice pe e-mail SMS, notificări push, și apeluri telefonice cu privire la ofertele noastre. 

In acest caz vom prelucra datele tale cu caracter personal in baza consimtamantului tau expres de a teabona la astfel de newslettere și de a-ti fi prelucrate datele în acest scop. Poti oricand sa te dezabonezi de la newsletter astfel:

– accesarea link-ului de dezabonare, special destinat de la finalul newsletter-ului primit;
– folosirea opțiunilor disponibile în Contul de Client pentru modificarea acceptului tau de a primi newslettere;
– contactarea decoratiunihandmade.ro.ro, utilizând instrumentele dinsponibile pe Site în secțiunea Contact, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.

4. Care este scopul colectării datelor și um  folosim informațiile tale personale?

Vom prelucra datele tale doar atunci când legea ne permite și doar pentru scopurile declarate sau pentru alte scopuri, dacă acestea sunt compatibile cu scopurile inițiale. Cel mai frecvent, vom folosi datele tale în următoarele situații:  

 1. Pentru onorarea comenzilor si solutionarea solicitarilor tale
 2. Pentru organizarea de campanii de promovare/ trimiterea notificarilor de tip email/push/webpush/sms/telefonic
 3. Pentru transmiterea de comunicari comerciale de tip newsletter

Utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru scopuri de comunicare promoțională va cere consimțământul dumneavoastră expres (în baza juridică prevăzută de art. 6, primul paragraf, litera a), din RGDP), prin selectarea căsuței dedicate care va apărea în momentul conferirii datelor. În schimb, trimiterea comunicărilor promoționale nu va necesita consimțământul dumneavoastră dacă este efectuată utilizând datele cu caracter personal (de exemplu, adresa e-mail) furnizate de dumneavoastră în contextul activităților finalizate anterior cu vânzarea de produse analoage ale Operatorului, sau în ipoteza în care veți acționa ca referent de persoane juridice, în cadrul relațiilor comerciale avute cu Operatorul, în astfel de situații prelucrarea datelor dumneavoastră personale va fi considerata ca bazată pe interesul legitim prevalent al Operatorului.

În orice caz, la primirea oricărei comunicări prin e-mail, va fi ușor să vă opuneți trimiterii de comunicări ulterioare din partea Marazzi, utilizând linkul „Dacă nu mai vrei să primești acest e-mail, da clic aici”, prezent în toate comunicările comerciale electronice, sau contactând Operatorul la adresele indicate la punctul precedent 1.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pentru prezentul scop promoțional până când dumneavoastră veți decide să vă revocați consimțământul sau să vă opuneți continuării prelucrării, contactând Operatorul la referințele indicate la punctul 1 al prezentei Informări.

5. Perioada de stocare

În functie de scopurile prelucrarii, datele tale vor putea fi stocate perioade de timp diferite, astfel:

 1. Datele incluse in documentele justificative care stau la baza livrarilor de produse catre tine precum comenzile pe care ni le transmiteti impreuna cu facturile aferente produselor achizitionate, sau cererile de retur vor fi pastrate o perioada de 10 ani de la data inchiderii anului financiar relevant, pentru a putea fi prezentate autoritatilor competente in cazul in care acestea le solicita.
 2. Alte date, precum date prelucrate pentru a raspunde unei cereri sau date prelucrate in cadrul campaniilor promotionale cu premii sau alte beneficii acordate castigatorilor sau participantilor vor fi pastrate o perioada de 3 ani, pentru respectarea termenului general in cadrul caruia pot fi formulate plangeri sau reclamatii
 3. In lipsa unor dispozitii legale contrare, datele tale cu caracter persoanal nu vor fi pastrate  mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe Site sau ultima interactiune cu noi. 

6. Cu cine partajăm informațiile cu caracter personal?

Autorități publice și de aplicare a legii

Autorități publice centrale sau locale, precum și organele de poliție și alte agenții sau instituții publice vor putea uneori să ne solicite să le punem la dispoziție diverse date, inclusiv date ce te privesc, cum ar fi detalii cu privire la plățile realizate de tine. Aceste solicitări pot fi pentru o serie de scopuri, precum verificarea îndeplinirii obligațiilor fiscale de către noi, investigarea plângerilor, precum și în scopul de prevenire sau detectare a infracțiunilor, fraudei sau operațiunilor de spălare a banilor.

Conținut disponibil public

Conținutul pe care il generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe rețelele de socializare, precum Facebook sau Istagram, în situații precum atunci când dați “like” paginii noasre sau postărilor noastre sau când postați comentarii, date precum numele dvs de utilizator, imaginea/poza sau locul în care vă situați vor fi disponibile și vor putea fi vizualizate de oricine vizitează paginile noastre existente pe rețelele de socializare. Tu esti cel/cea care controlezi la orice moment datele cu caracter personal la care putem avea acces prin intermediul setărilor existente pe rețeaua de socializare în cauză.

Orice transmitere de date în condițiile de mai sus se va face în situații concrete, limitat la obiectivul prelucrării și în conformitate cu prevederile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

In limita scopului prelucrarii, asa cum este prevazut in prezenta politica de confidentialitate, putem  transfera datele dumneavoastra catre tari din afara Spatiului Economic European. In acest sens, NOI respectăm prevederile GDPR referitoare la transferul catre tari terte prin aplicarea uneia dintre urmatoarele solutii de transfer: 

Partea care primeste datele cu caracter personal este situata intr-o tara recunoscuta de Comisia Europeana ca oferind un nivel adecvat de protectie sau
Vor fi respectate orice alte situatii de transfer permise conform GDPR.

NU utilizeazăm datele tale pentru a crea profiluri prin mijloace exclusiv automate sau pentru a lua decizii ce te pot afecta, exclusiv în baza unor prelucrări automate a datelor tale.

Intentia operatorului de a transfera date cu caracter personal in state din afara SSE trebuie adusa la cunostinta persoanelor vizate – va rugam sa ne anuntati ce date cu caracter personal sunt transferate si unde sunt transferate  pentru a verifica daca respectivul stat ofera garantii adecvate.

7. Drepturile dumneavoastră

Drept de acces – ai dreptul ca, in orice moment, sa stii ce date prelucram cu privire la tine precum si informatii cu privire la modul in care iti prelucram datele.

Dreptul la rectificare – in cazul in care constati ca datele pe care le avem cu privire la tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul, in orice moment, sa ne soliciti rectificarea, respectiv completarea, datelor inexacte sau incomplete care va privesc. Durata de răspuns și remediere poate să dureze maximum o lună. Excepție fac cazurile în care solicitarea este complicat de rezolvat sau dacă aveți mai multe solicitări, S-ar putea sa fie nevoie să ne dați mai multe detalii, legat de modificările pe care doriți să le facem sau ce anume vă îngrijorează, pentru a putea identifica și acționa cât mai repede.    

Dreptul la stergerea datelor (”Dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor personale pe care le avem cu privire la tine. Mentionam, insa, ca dreptul de a fi uitat nu este un drept absolut, acesta aplicandu-se doar in anumite situatii.  Astfel, inainte de a da curs cererii tale, o vom analiza si te vom informa cu privire la rezultat.

Dreptul la restrictionare a prelucrarii – in anumite circumstante, ne poti cere sa restrictionam modul in care prelucram datele tele. Ai dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii atunci cand ai un motiv anume pentru a dori restrictionarea. Acesta poate fi, spre exemplu, intrucat contesti exactitatea datelor pe care le prelucram cu privire la tine sau contesti modul in care am efectuat prelucrarea.

Drept de portabilitate a datelor – in anumite situatii, ne poti solicita sa transmitem datele ce te privesc catre o entitate indicata de tine.

Ai dreptul a te opune prelucrarii datelor care te privesc

In orice moment, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal realizata in baza unui interes legitim, din motive legate de situatia ta particulara. Mentionam ca exercitarea dreptului de opozitie nu va determina in mod automat incetarea prelucrarii. O analiza va fi realizata cu privire la motivele pentru care iti exprimi opozitia, raportat la motivele care ar putea justifica continuarea prelucrarii. Iti vom comunica rezultatul analizei noastre si masurile pe care urmeaza sa le luam ca urmare a analizei realizate.

Atunci cand prelucrarea se va realiza in baza acordului tau expres, vei avea dreptul de a iti retrage la orice moment consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor care te privesc.

PENTRU A ITI EXERCITA ORICARE DINTRE DREPTURILE MENTIONATE MAI SUS, inclusiv dreptul de acces la date, dreptul la opozitie sau la retragerea consimtamantului, dupa caz, dreptul la rectificarea, la stergerea datelor sau la restrictionare prelucrarii, te rugam sa ne transmiteti o cerere pe email, la adresa contact@decoratiunihandmade.ro. 

AI DREPTUL DE A DEPUNE PLANGERE IN FATA UNEI AUTORITATI DE SUPRAVEGHERE

In cazul in care consideri ca prelucrarea datelor cu caracter personal care te vizeaza incalca prevederile legale in vigoare, fara a fi afectate orice alte cai de atat administrative sau judiciare, ai dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, in special in statul membru in care ai resedinta obisnuita, in care se afla locul de munca sau in care a avut loc presupusa incalcare.

Datele de contact ale Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania sunt urmatoarele:
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania      

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211

Fax: +40.318.059.602 Website: dataprotection.ro